Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر پایه مطلب دریافتی ایرنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز، محسن جاجرمی زاده دوشنبه در نشست یک روزه "جنگ ترکیبی"در این دانشگاه افزود: نقش جنگ های ترکیبی در پارادایم مدیریت جهادی بسیار تاثیر گذار و تعیین کننده است 

وی در این نشست که به همت بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شیراز برگزار شد، با بر شمردن چهار نسل مختلف از جنگ هاف نسل چهارم این جنگ ها را جنگهای با استفاده از واحدهای کوچکتر و چابک تر و جنگ‌های غیرخطی دانست و گفت: در نسل چهارم فضای جنگ به فضای شبکه و ارتباط همه جانبه تبدیل می شود و جنگ بر سر فرهنگ و مطالبات ارزشی نقش‌آفرین، شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این استاد دانشگاه ادامه داد: در نسل چهارم از جنگ‌ها، انحصار جنگ از دست دولت ها خارج و کنشگران غیردولتی بر پایه جنگ فرهنگ ها به میدان می‌آیند و در این جنگ کنشگران دولتی حتما شکست خواهند خورد

 جاجرمی زاده، نسل پنجم جنگ های امروزی را نتیجه تکامل روند جهانی سازی دانست و بیان نمود جنگ های نسل پنجم که به عبارتی جنگ ترکیبی یا همان جنگ شناختی هستند نتیجه تکامل روند جهانی سازی هستند که در طی آن ساختارهای نوین اقتصادی سیاسی اجتماعی و فراملی پدید می آید

 رئیس سازمان بسیج اساتید فارس، حملات سایبری، روش جنگیدن اقتصادی، دیپلماتیک ،حمایت از ناآرامی های محلی  و وجود نیروهای نظامی نامنظم را از ابزارهای چندگانه روش های جنگیدن متعارف و غیرمتعارف جنگ هیبریدی یا جنگ ترکیبی دانست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس نیز در سخنانی در این نشست با بیان ویژگی های جنگ شناختی اظهار نمود: در حالی که غرب از رسانه به عنوان ابزار محکمی در حوزه  تحکیم حاکمیت استفاده می کند و همه خدعه های خود را برای بحث مدیریت ادراک مردم جهت تحکیم این حکمرانی به کار می گیرد برخی در داخل هنوز رسانه را تنها ابزار انتقال پیام می‌دانند. 

 محمدرضا قائدی گفت: تفاوت جنگ شناختی با عملیات روانی و جنگ نرم در این است که تا پیش از این رسانه ها ابزاری یک سویه برای انتقال اخبار و اطلاعات به سوی مخاطبین بودند و مخاطبین صرفاً مصرف کننده اطلاعات بودند اما در جنگ شناختی مخاطبین نیز تاثیرگذار هستند و دیتا های بزرگی را منتقل می کنند که باعث مدیریت ادراک می گردد 

قائدی ادامه داد: در پدیده جنگ شناختی به دلیل سیال بودن تکنولوژی و انتقال سریع این تکنولوژی به کشورهایی همچون ایران ،غرب به شدت آسیب پذیر شده است و این نکته مهم است که در فرآیند جنگ شناختی اثرگذاری بر ذهن ها با استفاده از همان امکانات قبلی میسر است و نیاز به تهیه امکانات جدید نمی باشد 

استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز افزود: در حال حاضر، دشمن به جنگ شناختی برای ناامیدکردن توده های اقشار مردم روی آورده است. زیرا حوزه شناختی پیچیده و مبهم موضوع را مطرح می‌کند و بدین وسیله غیر مستقیم هدف خود را به مخاطب القا می کند. 

همچنین در این نشست یک روزه مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شیراز با بیان نکاتی از گوشزدهای خداوند متعال در قرآن کریم مبنی بر داشتن بصیرت و دقت و بینش برای افراد، گفت: اگر بینش و بصیرت و شناخت در اذهان مردم به درستی جای نگیرد امکان استفاده دشمن از ابزارهای جنگ شناختی جهت وارونه جلوه دادن اوضاع بسیار است. 

 ایمان خنشا، گفت: در فرآیند جنگ شناختی و جنگ ترکیبی جایگاه ظالم و مظلوم و همچنین قاتل و مقتول می‌تواند با تاثیر گذاری های رسانه‌ای در ذهن مردم جابجا شود.

در این نشست، پنج تن از استادان برجسته حوزه رسانه و تحلیلگران سیاسی به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود درباره وجوه مختلف جنگ ترکیبی و جنگ شناختی پرداختند.

برچسب‌ها شیراز سازمان بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی فارس فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز سازمان بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی فارس شیراز سازمان بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی فارس فارس دانشگاه آزاد اسلامی بسیج اساتید جنگ شناختی جنگ ترکیبی جنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۲۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی در مراسم گرامیداشت روز معلم در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با تأکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، اظهار کرد: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنان مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، ادامه داد: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، بیان کرد: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، مأموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

رحمتی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاورد‌های خوبی داشته است.

وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاورد‌های دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

استاندار آذربایجان‌شرقی تشریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

به گزارش آنا، مراسم روز معلم با حضور جمع کثیری از استادان و همچنین دانشجویان ورودی سال ۷۲ واحد تبریز در رشته علوم اجتماعی (۳۱ سال پیش) و دانشجویان و مسئولان کشوری و با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، محمدقربانی گلشن‌آباد، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

در پایان مراسم از استادان، مدیران گروه و رئیس دانشکده نمونه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرامیداشت سالروز استاد مرتضی مطهری و روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
  • جشنی به بلندای عشق به فرزندان این مرز و بوم/ عاشقانی که سوختند و هنر آموختند
  • جشنی به بلندای عشق به فرزندان این مرز و بوم/ عاشقانی که سوختند تا هنر بیاموزند
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • جنگیدن با دشمن در خاک خودش،‌ مهم ترین نشانه قدرت
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد
  • معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌ نام «استاد فروغی» نام‌گذاری شد
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی